Green Warm Control

Green Warm Control


De Green Warm Control is speciaal voor de GREEN ELECTRIC MAT EN GREEN ACCU MAT ontwikkeld. Afhankelijk van de fasen van een verwarmingskabel, kan de regelaar met twee of drie temperatuur-niveau werken. Het gewenste vloertemperatuur wordt d.m.v. een d...

Merk: Green Warm Control

Green Warm Control- Alles onder controle

voor GREEN ELECTRIC MAT - Tegelverwarming           

en GREEN ACCU MAT – Spaarverwarming

 

Ideaal voor Eigenverbruik!

 

De Green Warm Control is speciaal voor de GREEN ELECTRIC MAT EN GREEN ACCU MAT ontwikkeld. Afhankelijk van de fasen van een verwarmingskabel, kan de regelaar met twee of drie temperatuur-niveau werken. Het gewenste vloertemperatuur wordt d.m.v. een draaiknop ingesteld, met een schuifschakelaar kan men een selectie maken tussen ruststand, alleen zonne-energie of elektriciteitsnetwerk met zonne-energie.

Naast de basisfuncties van een vloerverwarming kan het door de regelaar opgehaalde vermogen uit het Electriciteitsnetwerk d.m.v. een sturingsbediening aanvullend beperkt worden. Dit kan ingezet worden voor het opwekken van hernieuwbare energie d.m.v. het optimaliseren van het Eigenverbruik  en in samenhang met PV- en andere hernieuwbare installaties.

 

Afhankelijk van de aktuele bodemtemperatuur schakelt de Green Warm Control een of beide verwarmingscircuits in. Dit is dus als er verschil is tussen de ingestelde temperatuur en de aktuele bodemtemperatuur.

 

Nominale spanning:
Prestatie:
Kouduiteinde aansluitkabel:
Minimale verleg temperatuur:
Max. Temperatuur buitenmantel kabel:
Max. Temperatuur buitenmantel lt. VDE 0253:
Minimale buigradius:
Weerstand tolerantie:
VDE-Norm:
CE-Norm:
Koude-/ Warmte overgang:
Buitendiameter:
Diameter verwarmingskabel:
Isolatie:
Leveringsbreedte:
Berekeningsbreedte:
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »